Welkom bij Duwé Badkamers & Interieur

DC-05.jpg

Duwé Badkamers & Interieur heeft een lange geschiedenis in sanitair, en in 2000 werden dan ook de eerste stappen gezet van het huidige bedrijf. Ondertussen telt onze onderneming 15 medewerkers, ieder met zijn eigen specialiteit. Van sanitair tot interieur, bij Duwé Badkamers & Interieur bent u aan het juiste adres. Ons team scholen we constant bij om op de hoogte te blijven van alle nieuwe technieken inzake sanitair, badkamers, centrale verwarming, inbouwkasten en schilderwerken. Zo is Duwé Badkamers & Interieur de perfecte partner voor de realisatie van al uw dromen. Zowel voor nieuwbouw als renovatie bieden wij oplossingen.

Christoff  | zaakvoerder

Onze werkwijze

Bij Duwé Badkamers & Interieur dragen wij transparantie hoog in het vaandel. Wij kiezen resoluut voor duidelijkheid en transparantie als wij projecten uitvoeren. Ontdek hier onze werkwijze.

Architectural plans

Kom eens langs

Maak uw afspraak in onze showroom. Breng een ruwe schets en de afmetingen mee. Onze specialisten luisteren naar je wensen en ontwerpen een jouw badkamer op maat. U krijgt daarna een gedetailleerde offerte mee.

Countertop Measurement

Opstart

Na uw akkoord komen we in detail uw project opmeten. Alles wordt nog eens overlopen, en u ontvangt een gedetailleerde dagplanning zodoende u alles kan opvolgen.

Uitvoering

Aan de hand van een strakke dagplanning en het vooraf besproken 3D ontwerp gaan wij vervolgens aan de slag met het renoveren van uw badkamer.

6f2efd0a-65b1-46e6-af0c-decd49067ce6.jpg

Oplevering

De badkamer die uiteindelijk wordt afgeleverd is gebruiksklaar en tot in de puntjes afgewerkt. Eens opgeleverd, kan u er direct van genieten.

DC-30.jpg